naptár

Ifjúsági evangelizációs esték

Kedves Testvérek!

 

Május 18-20. közt minden nap 18 órától ifjúsági evangelizációs estét tartunk a Helvéciai Református Templomba, mely alkalmakon Adamek Norbert ballószögi református lelkész szolgál köztünk. Ezúton is szeretettel hivogatjuk minden kedves testvérünket ezekre az alkalmakra, különös szeretettel várjuk a konfirmandusainkat és családjaikat.

 

Áldás, békesség!

Faragóné Bencsik Dóra 

Címke: 

2021. április

Kedves Testvérek!

A Zsinat Elnökségi Tanácsának március 26-i határozata értelmében gyülekezetünkben továbbra is minden hétközi alkalom szünetel. Istentiszetleteinket, ugymint a húsvéti ünnepkör istentiszteletét és egyéb alkalmait, a lehetőségeinkhez mérten digitális eszközök segítségével közvetítjük a www.refhelvecia.hu honlapunkon.

 

Osztényi József

presbiter

Címke: 

Gyülekezeti élet az egészségügyi vészhelyzetben

Kedves Testvérek!

Ismét különleges intézkedésekre van szükség, ami befolyásolja gyülekezeti életünket is. Az egészségügyi vészhelyzet idejére a tavaly már bejáratott gyülekezeti rendhez képest még szigorúbb intézkedéseket kellett meghozni a Helvécia Református Egyházközségben. 2021. március 8. és 26. között terjedő időszakban minden, személyes jelenléttel járó istentisztelet, gyülekezeti alkalom és összejövetel szünetel.

Címke: 

Oldalak